Rumänsk duo bakom Galatasarays poäng

Galatasaray kryssade borta mot Kasimpasa.

Istanbulmötet slutade 2-2 på Kasimpasas hemmaarena, Recep Tayyip Erdogan-stadion.

Nyförvärvet Alexandru Cicaldau gjorde sitt andra mål när Olimpiu Morutan gjorde sin första assist i sin nya klubb. Efter en bra dragning av Kerem på vänsterkanten som hittade Morutan som dribblade i straffområdet och hittade Cicaldau så blev det 1-0.

I den 38:e minuten och sex minuter efter första målet så kom andra målet för Galatasaray. Kerem Aktürkoglu som hade varit med i förarbetet av första målet, petade in 2-0 till gästerna. När klockan visade 45+2 lyckades dock hemmalaget sätta dit en reducering genom danske Nicolai Jörgensen och det var match igen i andra halvlek.

Nyförvärvet Umut Bozok kvitterade till 2-2 för Kasimpasa i den 66:e minuten, målet var Umuts andra för säsongen på tre ligamatcher.