”Tror David Luiz är på väg till Turkiet”

Süper Lig nästa för David Luiz?

I alla fall om man ska tro Benficas tränare Jorge Jesus. Tränaren dementerade uppgifterna om att David Luiz är på väg till Benfica, istället tror han att mittbacken ska ha bestämt sig för en flytt till Turkiet. Någon klubb nämnde han inte men Luiz har kopplats ihop med Adana Demirspor som har visat sitt intresse för den 34-årige mittbacke som är kontraktslös då kontraktet med Arsenal löpte ut under sommaren.

Utöver Adana Demirspor så har även Flamengo ryktats bli nästa klubbadress.

Luiz har tidigare spelat för klubbar som Chelsea och PSG med över 200 matcher i den engelska högstaligan. Den brasilianske mittbacken har vunnit titlar i samtliga länder som han har spelat och har bland annat vunnit Champions League och Premier League med Chelsea.