BOMBEN: Besiktas förhandlar med Pjanic

De turkiska ligamästarna har slagit till med en riktig transferbomb.

Besiktas har meddelat börsen i Istanbul att de förhandlar med den bosniske stjärnan Miralem Pjanic som spelar i Barcelona.

I ett uttalande meddelar klubben att de förhandlar med både spelaren och Barcelona. De turkiska klubbarna som är börsnoterade brukar meddela börsen när de är på väg att slutföra en värvning om sina förhandlingar.

Affären rör sig om ett säsongslån. Det är ännu inte känt om klubben har någon köpoption.

Den 31-årige mittfältaren var under sin tid i Serie A betraktat som en av de bästa på sin position och värvades till den spanska klubben förra sommaren. Denna sommaren har han varit aktuell för en flytt tillbaka till Juventus som har varit intresserade, men nu tyder det mesta på att det blir spel i Besiktas.