Så mycket uppges förbundet betala Senol Günes

Senol Günes och det Turkiska fotbollföbundet har gått skilda vägar.

Förbundet meddelade beslutet förra veckan att man har kommit överens om att avbryta kontraktet i förtid och nu rapporterar Ajansspor att Senol Günes kommer att få 10 miljoner turkiska lira i ersättning för att avtalet avbryts i förtid.

I dagarna sade TFF:s president Nihat Özdemir att Senol Günes inte har förhandlat med förbundet gällande hans ersättning:

– Senol startade aldrig en konversation gällande någon ersättning. Det Senol sade var ’jag kommer inte sitta här och förhandla med er om det. Jag är överens för vad ni än erbjuder’, citerade Nihat Özdemir.

Enligt olika medier så har Senol Günes lön legat på 3,2 miljoner euro vilket är ungefär 32 miljoner turkiska lira, men detta har Senol Günes själv och förbundet starkt förnekat. Andra uppgifter har rapporterat en 1 miljon pund vilket motsvarar ungeför 1,1 miljoner euro samt 11, 8 miljoner turkiska lira.