VIDEO: Besiktas vände 0-2 till 3-2 mot Antalyaspor

Besiktas var illa ute mot Antalyaspor på bortaplan.

De regerande mästarna låg under med 2-0 i halvtid efter två snabba mål innan första halvlek var slut. Haji Wrigt rullade in 1-0 i den 42:a minuten och fyra minuter senare när klockan visade 45+1 fick Antalyaspor en frispark som förvaltades på bästa sätt. Veysel Sari var inne i boxen och utökade hemmalagets ledning.

I andra halvlek var det dock ett helt annat Besiktas. I den 49:e minuten hade Ridvan Yilmaz hängt med upp i kontringsanfallet och avslutade med en placering och reducerade till 2-1. Besiktas fortsatte sin precis och hade bland annat ett avslut i stolpen genom Cyle Larin.

I den 65:e minuten dribblade Michy Bashuayi förbi målvakten och kvitterade till 2-2. Samma Batshuayi spelade fram Rachid Ghezzal elva minuter senare som satte segermålet 3-2.