Spansk storklubb vill ha Mesut Özil

Är Mesut Özil på väg tillbaka till Spanien?

Özils form håller i sig och igår gjorde han mål i derbysegern  mot Galatasaray senast. Fener vann 2-1 i den 94:e minuten efter att Migel Crespo avgjort derbyt på Galas hemmarena. Kvitteringsmålet kom av Mesut Özil som kanske kan vara på väg tillbaka till Spanien.

Nu säger den förre Fenerbahce-spelaren och fotbollsjournalisten Ridvan Dilmen, att spanska storklubben vill ha Barcelona.

Dilmen som har goda relationer med Özil sade under måndagen att Barcelona är intresserade av Özil och undersöker möjligheten till en värvning av playmakern. Barcelona är begränsade på transfermarknaden och har även financial fair play att ta hänsyn till och det är bland annat detta som gör Barca intresserade av Özil menar Dilmen.

33-årige Özil har stått för fyra mål och en assist på 10 matcher för Fener såhär långt och har gjort mål i två raka matcher. Mesut Özil spelade för Barcelonas rivaler, Real Madrid, mellan 2010-2013. Han vann ligan, cupen och supercupen i Spanien med Real Madrid.