EXTRA: ACUN ILICALI KÖPER ENGELSK KLUBB

Den turkiske mediaentreprenören, Acun Ilicali, har köpt den engelska klubben Hull City.

Den engelska klubben bekräftade på sina kanaler att Acun Medya har genomfört sitt köp av klubben. Köpet har godkänts av engelska English Football League och det är nu officiellt att Acun är ny ägare av klubben efter att ha köpt den från Allam-familjen.

Till klubbens officiella hemsida säger Acun Ilicali:

– Jag är glad att jag har uppfyllt en av mina största drömmar idag. Vi börjar en vacker resa med Hull City. Vi har många stora drömmar och mål att uppnå tillsammans med våra fans. Jag skulle vilja tacka familjen Allam för den vänskap och uppriktighet de har visat under denna process. Jag tror verkligen att vi kommer att nå framgång med de fantastiska fansen av denna vackra stad.

Se när Acun anlände till Hull ikväll inför matchen mot Blackburn Rovers: