Carvalho till Fenerbahce?

William Carvalho var en gång en av Europas stora talanger och kopplades ihop med flera storklubbar.

Den 30-årige innermittfältaren spelar till vardags i spanska Real Betis och kopplas ihop med Fenerbahce. Enligt portugisiska tidningen A Bola så är det bara en tidsfråga innan Jorge Jesus presenteras som ny tränare för Fenerbahce och Jorge sägs vilja ha Carvalho i sitt nya lag.

Jorge Jesus och William Carvalho har jobbat tillsammans i Sporting CP tidigare. Carvalho själv har fått frågan om han har haft kontakt med Jorge Jesus om en återförening men spelaren duckade frågan på Portugals landslagssamling:

– Just nu är jag bara fokuserad på landslaget och våra matcher, ska Carvalho ha sagt.

Samtidigt öppnar Real Betis sportchef, Antonio Cordon, upp för en försälning:
– Vi vill ha Dani Ceballos från Real Madrid. Och han vill komma till oss. Men för att göra denna transfer måste vi skapa en budget. Därför så kan vi sälja spelare som vi får in bud på.
Enligt tidningen Cumhuriyet så förväntar sig Fenerbahce ett logiskt svar från Betis kring vad de vill ha i ersättning för spelaren. Fener uppges samtidigt vara beredda på att spendera max 5 miljoner euro för Carvalho som har utgående kontrakt nästa sommar.
Carvalho har gjort 71 landskamper för Portugals landslag.