EXTRA: Özil med ett nytt uttalande om framtiden

Det snackas väldigt mycket om Mesut Özils framtid.

Trots att både Özil själv kommenterade (med lite skämtsam ton) om sin framtid i samband med en affärsresa i Indonesien samt hans agents uttalande förra veckan, så har skriverierna fortsatt om spelarens vara eller icke vara i Fenerbahce.

Under tisdagskvällen publicerade Özil ett inlägg och uttalande på Instagram som han kände sig tvungen till att göra efter alla turer och rykten:

– Jag har blivit tvungen att göra ett uttalande på grund av de senaste dagarnas rykten om min karriär. Utan att ha fått betalt de första 6 månaderna av kontraktet, så fullbordade jag min karriärdröm när jag skrev på för 3,5 år med min barndomskärlek Fenerbahce. Jag vill understryka och säga att jag inte kommer att avsluta min karriär någonstans än i Fenerbahce. Mitt enda mål är att svetta ner vår Cubuklu-tröja så länge mitt kontrakt löper. Mitt beslut är väldigt tydligt och slutgiltigt.

– Som den professionella yrket är, skulle klubbens ledning fatta ett beslut om mig, så kommer jag bara att respektera deras beslut. Jag kommer att arbeta hårt och alltid hålla mig redo. Som jag alltid säger, huvudsaken är Fenerbahce. Med min kärlek och respekt till de stora Fenerbahce-fansen, avslutade Mesut Özil.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Mesut Özil (@m10_official)