Mesut Özil: ”Där skulle jag vilja spela”

Mesut Özil är i Indonesien och väl där träffade han på media.

Den turkiske playmakern fick ett fint mottagande redan på flygplatsen och senare har han marknadsfört sitt märke M1o i landet där han har skrivit sponsor och affärsavtal värt 100 miljoner dollar enligt Ajansspor. Även spelarens kaffekedja har signat franchiseavtal i Indonesien.

I samband med en presskonferens fick han frågan om framtiden och transerrykten om sig själv:

– Mitt kontrakt med Fenerbahce fortsätter. Jag är lycklig där. Om jag får chansen att spela i Indonesien så skulle jag vilja spela för Bali United. Indonesien har jättebra väder.

Uttalandet kommer en dag efter agentens uttalande om att Özil ämnar att fortsätta i Fenerbahce. Även Fenerbahces klubbpresident, Ali Koc, fick frågan när han deltog i programmet Beyaz Futbol om Özils framtid. Där svarade Koc:- Jag har inte träffat Mesut Özil men jag träffade hans agent för en kort stund sedan. Jag vill det som blir bäst för båda parter.