Pjanic tar farväl av Besiktas

Miralem Pjanic har tagit farväl av Besiktas på sociala medier.

Den 32 årige bosniske mittfältaren lånades in från Barcelona för denna säsongen. Pjanic skrev i sitt uttalande att han förevigt kommer att ha Besiktas i sitt hjärta.

Det blev fyra assist på 26 matcher för Pjanic som även var med och vann den turkiska supercupen.

Pjanics uttalande:

”Beşiktaş… Det är dags att säga hejdå, det kom till och med väldigt snabbt. Jag är väldigt ledsen över att lämna er. Jag träffade fantastiska människor här, en fantastisk klubb. Men framför allt såg jag de mest fantastiska fansen jag känner och upplevde atmosfären. Det var en stor ära att få spela på vår arena.

Tack så mycket för den här säsongen.

Det har varit en tuff säsong, jag skulle vilja vinna fler troféer. Tyvärr var det en väldigt svår säsong för oss alla. Men vi kunde åtminstone vinna en supercup ör vår klubb. Jag kommer alltid att förbli en supporter av Beşiktaş. Jag, min son och hela min familj… Jag tror att våra vägar kommer att korsas igen i framtiden. Du kommer för alltid att finnas i den djupaste delen av mitt hjärta. Jag älskar er alla.

Alltid Kara Kartal (turkiska för svart örn som symboliserar Besiktas)