Real Madrid-duon kopplas ihop med turkiska klubbar

Både Marcelo och Isco lämnar Real Madrid i sommar.

Det är flera klubbar som sägs vara intresserade och såväl Marcelo som Isco och har kopplats ihop med en flytt till turkiska Süper Lig.

Medan Marcelo sägs dra intresse från Fenerbahce så har Galatasaray visat intresse för Isco.

Turkiska Radyospor har intervjuat Manu de la Juan som jobbar för spanska tidningen AS som följer Real Madrid som har analyserat båda spelarnas status och potentiella övergångar till Turkiet:

– Marcelos prio är att inte lämna Madrid. Han kommer inte fortsätta i Real Madrid och han kommer inte gå till Atletico Madrid  bara för att stanna i Madrid. Om Getafe eller Rayo Vallecano kan möta vissa kriterier så kan han gå till någon av dem klubbarna. Han har etablerat sig i Madrid och vill inte förstöra det. Fastän han fortfarande spelar fotboll så vill han gå tränarutbildningar. Han vill bli kvar i Madrid för att därefter bli tränare i Real Madrids akademi när han lägger skorna på hyllan. Jag tror inte han kommer spela i Turkiet, men skulle det komma ett fantastiskt bud och projekt som presenteras så tror jag han kommer överväga det.

När det gäller Isco säger Manu de la Juan:

– Sevilla och Real Betis vill ha honom. Båda lagens tränare, Lopetegui och Pellegrini, vill verkligen värva Isco. Isco kom till Real Madrid från Malaga. Han är född i Malaga och därför är han väldigt öppen för båda Andalusien-klubbarna. Han kommer inte komma till Turkiet. Det blir antingen Sevilla eller Betis, säger AS-journalisten.