Rivaler gör upp om Caglar Söyüncü

Caglar Söyüncü kan vara påväg bort från Leicester City men bli kvar inom Premier League.

Enligt Daily Mail så är London-rivalerna Chelsea och Tottenham intresserade av den turkiske mittbacken som fyllde 26 år för två dagar sedan. Caglar har nyligen bytt agentfirma vilket ger mer liv åt ryktena om att spelaren kan byta klubb i sommar. Enligt rapporterna från England så ska även Atletico Madrid vara intresserade.

Leicester-tränaren uppges vara försiktig men positiv inställd till att sälja Söyüncü för att kunna investera i truppen. Söyüncü, Ayoze Perez och Youri Tielemeans uppges vara spelare som Leicester hoppas kunna få bra betalt för vid en möjlig försäljning.

Leicester City köpte Söyüncü för 19 miljoner pund från SC Freiburg sommaren 2018 och den turkiske landslagsspelaren har spelat 41 matcher denna säsongen för Leicester och var bänkad de sista fem matcherna i ligan. Hans enda mål för säsongen kom i 4-2 segern hemma mot Manchester United.