Ünder målskytt när Marseille säkrade andraplatsen

Den turkiske landslagsspelaren Cengiz Ünder avslutade säsongen med mål.

Cengiz gjorde Marseilles andar mål när de besegrade Strasbourg. De övriga målen gjordes av Gerson som blev tvåmålsskytt och Bakambu. Marseille tog totalt 71 poäng på 38 matcher och slutade därmed tvåa i den franska ligan efter PSG. Nu väntar spel i Champions League till hösten och nästa säsong.

24-årige yttern har haft en lyckad lånesejour i den franska klubben och gjort 10 mål samt 3 assist på 32 matcher i ligan. Totalt har det blivit 13 mål och 5 assist på 46 matcher den här säsongen för ”Cengo” som blev en publikfavorit i Marseille.

Det är ännu oklart om det blir en fortsättning i Marseille, spelaren återvänder nu till AS Roma som han har kontrakt med till nästa sommar.