Ankaragücü bekräftar förhandlingar med engelsk anfallare

Turkiska klubbarnas förberedelser är fullt igång inför kommande säsong.

Nykomlingen och vinnaren av PTT 1. Lig den senaste säsongen, MKE Ankaragücü bekräftar förhandlingar med den engelske anfallaren Danny Welbeck genom klubbpresidenten Faruk Koca:

– Ja det stämmer att vi har haft ett möte med spelaren men processen fortsätter. Vi har några frågetecken. Så länge vi inte löst dem så kommer vi inte bli klara. Vi har några ekonomiska och några andra saker som vi fortsätter att diskutera. Att det är klart vore fel att säga. Vi har även andra spelare som vi träffar.

Welbeck sägs dock vara positiv till en flytt:

– Spelaren är öppen för (att komma till) Ankaragücü. Det är inte dock den spelaren som vi tidigare har sagt att vi är överens med. Det är spelare från England men som inte är engelsk som vi också förhandlat med. Vi vill ha 7-8 spelare som går in i startelvan. Vi vill ha minst två spelare till anfallet, avslutade klubbpresidenten.