Arnautovic på Besiktas radar

Besiktas anfallsjakt fortsätter.

Det ser inte ut att bli någon Woot Weghorst till Besiktas – parterna var överens om ett muntligt avtal men Weghorst som har fått intressenter från Europa de senaste veckorna, uppges vilja fortsätta karriären i Europa.

Därför har Besiktas vänt sina blickar mot Italien och den rutinerade österrikiske anfallaren. 33-årige Marko Arnautovic i Bologna intresserar Besiktas huvudtränare Valerien Ismael enligt beIN Sports. På 33 ligamatcher i Serie A ifjol så gjorde Arnautovic 14 mål och en assist.

Arnautovic har ett år kvar på kontraktet med Bologna som uppges vilja ha upp emot 6 miljoner euro för anfallaren. Skulle Besiktas kunna hitta en ekonomisk lösning så uppges ledningen vara trygga i att kunna landa en övergång enligt beIN Sports.