Bardakci uttalar sig om Galatasaray

Abdülkerim Bardakci var en av ligans bästa spelare ifjol.

Mittbacken som tillhör Konyaspor, har kopplats ihop med de stora klubbarna i turkiska ligan den senaste veckan.

Det har bland annat rapporterats att han var i princip överens med Fenerbahce men nu ser det ut att bli Galatasaray istället. Spelaren är i Istanbul och är överens med Gala om det personliga avtalet och förväntas genomgå en läkarundersökning innan allt blir officiellt.

Såhär säger 27-åringen själv:

– Jag är väldigt glad, men jag har också en sorg inom mig. Jag är född i Konya, jag växte upp i Konya, jag tjänade pengar tack vare Konyaspor. Tack så mycket alla, jag jobbade hårt och höll ut. Tack och lov har jag uppnått mina drömmar, det viktiga är vad som kommer härnäst. Alla pratar väldigt bra om Okan (Galatasarays nya tränare). Jag tror att det kommer att tillföra mig mycket.

Bardakci spelade 33 matcher för Konya i ligan förra säsongen och gjorde fem mål samt tre assist.