Besiktas bekräftar: ”Dem anfallarna är på vår lista”

Besiktas klubbpresident Ahmet Nur Cebi mötte pressen under onsdagen i samband med ett möte för Kulüpler Birligi (klubborganisationen för lagen i Süper Lig).

Där meddelade Nur Cebi bland annat vilka anfallare som klubben jagar just nu. Klubben har på senare tid kopplats ihop med Marko Arnautovic och klubbpresidenten bekräftar intresset för spelaren:

– Haris Seferovic och Marko Arnautovic är bland kandidaterna till anfallet på vår agenda. Vi har alternativ för båda spelarna, sade presidenten som också berättade att klubben har visat intresse för Wout Weghorst, Alexander Sörloth, Cenk Tosun samt Jackson Muleka de senaste dagarna.

Seferovic har gjort 5 mål och 3 assist på 15 matcher i Benfica förra säsongen och Arnautovic har gjort 14 mål i Serie A den senaste säsongen för Bologna. Medan Sörloth letar efter en permanent flytt och ingen utlåning, så är Besiktas intresse bekräftat för Cenk Tosun sedan tidigare.

Det återstår att se vilka anfallare som blir klara för Besiktas.