”Besiktas överens med dubbla anfallare”

Det ser ut att bli Besiktas ändå för Wout Weghorst.

Tidigt under sommaren visade den turkiska klubben ett konkret intresse för Burnley-anfallaren men efter att även andra europeiska klubbarna fått upp ögonen för Weghorst så såg det inte ut att bli av någon transfer när den holländske anfallaren ville tänka över sina alternativ.

beIN Sports rapporterar att Wout Weghorst är överens med den turkiska storklubben och att den 29-årige anfallaren anländer imorgon till Istanbul.

Samtidigt så uppger beIN Sports att klubben även har gjort klart med sin förra anfallare Cenk Tosun. Den turkiske anfallaren tillhörde senast Everton och kontrakt löper ut denna sommar vilket gör honom free transfer. Cenk ansluter därmed gratis till Besiktas – som han lämnade vintern 2018 för Everton som betalade 22,5 miljoner euro för den 31-årige anfallaren.
Besiktas är inte klara där. Förhandlingarna pågår med Kasimpasa angående yttern Jackson Muleka som gjorde 12 mål och 5 assist på 14 matcher i Süper Lig den gångna säsongen.
Klubben kommer heller inte förlänga eller öppna nya samtal med Güven Yalcin vars kontrakt har löpt ut.