Elif Elmas kan köpas av Milan – så mycket kan Fener få

Elif Elmas kopplas ihop med AC Milan.

Innermittfältaren som till vardags spelar i Napoli och Nordmakedoniens landslag, ska vara på AC Milans radar enligt italiensk media.

Milan som vann Serie A och som ska spela Champions League till hösten, vill förstärka sitt lag och där ska Elmas vara högt upp på listan enligt uppgifterna.

22-årige Elmas såldes 2019 från Fenerbahce till Napoli för 16,2 miljoner euro. Klubbarna kom överens om att Fenerbahce ska få en fast summa vid nästa försäljning enligt Ajansspor. Detta ska vara oberoende av hur mycket Elmas säljs för, en summa på 1,5 miljoner euro som går till Fenerbahces kassa.

Napoli uppges dock inte vara sugna på att sälja några tongivande spelare. Klubbpresidenten Aurelio De Laurentiis ska ha sagt att om inga seriösa bud trillar in så kommer de inte ens överväga dem samt att de kanske ändå inte tänker sälja spelarna.

Elmas har den här säsongne gjort 7 mål och 6 assist på 46 matcher för Napoli.