Emre Mors agent i Istanbul för förhandlingar

Emre Mor har rapporterats lämna Fatih Karagrümrükspor.

Bland annat har det skrivits om att spelaren kommer skriva på för Fenerbahce tidigare och senare har det även handlat om Trabzonspor.

Enligt 61Saat så är det Fenerbahce och Trabzonspor som gör upp om spelaren  och i Trabzonspors fall så vill man erbjuda Gervinho + pengar för Emre Mor. Samtidigt så sägs Mor vara närmare Fener för tillfället när det gäller det personliga avtalet.

Tidningen Sabah skriver att Besiktas ska ha erbjudit Salih Ucan + pengar och även dem ska vara intresserade. Det turkiska lagen uppges samtidigt ha konkurrens av Serie A-lagen Fiorentina och Torino enligt Ajansspor.

Fenerbahce, som sägs vara närmast till hands för en transfer, ska ha mött Fatih Karagümrük tidigare och förväntas erbjuda 3 miljoner euro + procent vid nästa försäljning. Karagümrük uppges även vilja ha Efecan Mizrakci från Feners akademi.

Emre Mors agent, Nima Modyr från Sverige, uppges vara i Istanbul för att träffa Fenerbahce.