Europa-klubbar ute efter Kim Min-Jae

Nya rapporter från Italien rapporterar att italienska klubbar är intresserade av Fenerbahces sydkoreanske mittback Kim Min Jae.

Bland annat ska det vara Napoli som vill ha Min-Jae enligt italienska tidningen Corriere Dello Sport. Tidningen skriver att Napoli följer spelaren noggrant och sägs arbeta för att värva spelaren till klubben. Napoli uppges se Min-Jae som en ersättare till Kalidou Koulibaly som de vill sälja dyrt och därefter återinvestera i den 25-årige mittbacken i Fenerbahce.

Min-Jae har enbart spelat en säsong såhär långt i Fener och har imponerat och tagit stora kliv sedan sin ankomst.

Däremot är det inte bara Napoli som är intresserade utan den italienska tidningen skriver att de har konkurrens av ligakonkurrenten Torino och samt den spanska klubben Sevilla.