Fenerbahce uppges ha träffat stjärnan

Fenerbahce uppges ha tagit kontakt med Jesse Lingard och haft ett möte med spelaren och dennes agent .

Detta uppger Twitter-kontot Krampon Sports som brukar vara snabba på rapporteringar kring transfers till och från Turkiet. Fener är dock inte de enda som visar intresse för spelare. De har konkurrens från Roma, Everton och West Ham.

28-årige Lingards kontrakt lämnar Manchester United som han har tillhört i 22 år efter att kontraktet löper ut efter denna månaden.

Lingard som har krävt mer speltid men fått sparsamt av det den senaste säsongen har tagit beslutat att lämna klubben och förrförra säsongen var han utlånad till West Ham under vårsäsongen och stod för 9 mål och 5 assist på 16 matcher.

Denna säsongen blev det 2 mål på 16 ligamatcher. Lingard har även sex mål på 32 landskamper för England. Totalt gjorde han 35 mål och 21 assist på 232 matcher för Manchester United.