Italiensk storklubb uppges vilja ha Kim Min-Jae

Kim Min-Jae kan vara på väg bort från Fenerbahce.

Den sydkoreanske försvararen har imponerat och varit given i Fenerbahces startelva sedan han kom förra säsongen.

Enligt Ajansspor så ska Barcelona ha erbjudit 35 miljoner euro + Miralem Pjanic (senast på lån hos Besiktas) för att värva Napolis Kalidou Koulibaly. Därav uppges nu Napoli vilja hämta in Kim Min Jae som Koulibalys ersättare.

Napoli uppges vara positivt inställda på Barcas bud. Kim Min-Jae har en utköpsklausul på 23 miljoner euro. Skulle Napoli matcha prislappen så är Min Jae fri att förhandla med den italienska storklubben. Fener ska samtidigt ha meddelat spelarens agent att de inte kommer acceptera något bud under 23 miljoner euro.

Fenerbahce köpte den 25-årige mittbacken för tre miljoner euro. Enligt Ajansspor så har italienska medier tidigare även rapporterat att en annan Fenerbahce-försvarare, Attila Szalai, finns på klubbens transferlista.