Okan Buruk uttalar sig om Galatasaray

Okan Buruk är favorit till att ta över Galatasaray som ny huvudtränare.

Under tisdagen meddelade Gala att de går skilda vägar med Domenec Torrent. Den spanske tränarens sejour blev fem månader i Galatasaray och nu är det mycket rykten om att Okan Buruk, senast i Istanbul Basaksehir och ligamästare där, blir ny tränare.

Okan anlände till Istanbul under tisdagen från Paris där han har varit av familjeskäl och på flygplatsen möttes han upp av media och fick frågan om tränarjobbet i Galatasaray:

– Ingenting är klart just nu. Det är därför jag inte kommer att kunna prata mycket, men det är trevligt att vara här. Vi kommer att prata mer om detta i de kommande dagarna. Jag kan inte prata mycket just nu, men det kommer göra det när jag är mer bekväm i frågan , sade Buruk