Özbek: ”Vi kommer göra 3-4 specifika transfers”

Dursun Özbek är ny klubbpresident i Galatasaray igen.

På frågan om hur han kände sig när han vaknade idag, sade Özbek:

– Vi kände oss glada över att få tjäna Galatasaray tillsammans med mina vänner. Det var också mycket viktigt att generalförsamlingen ansåg oss värdiga denna stora uppgift. Från och med nu, kommer vi att betala vår skuld till Galatasaray. Vi har en mandatceremoni på tisdag. Efter det är vi på jobbet. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra Galatasaray-fansen glada och flytta föreningen till de platser den förtjänar.

Özbek sade också att klubben kommer att göra det som är nödvändigt för klubbens bästa. Planerna är ”redo och klara” enligt Özbek som också uttalade sig om de kommer att träffa nuvarande tränare Domenec Torrent (som har ryktats vara på väg bort) och att Torrent fortfarande är Galas tränare.

När det gäller transfers så vill man ha in 3-4 speciella spelare och inte ändra om alldeles för mycket i laget:

– Vi vill inte förstöra laget. Beroende på hur transfersen utvecklar sig så kan vissa beslut ändras. Så ser vår plan ut just nu, säger Özbek.