Roma uppges vilja värva två turkiska landslagsspelare

Roma är på jakt efter turkiska spelare.

Enligt de senaste rapporterna från Ajansspor med hänvisning till La Gazetta dello Sport, så ska den italienske klubben vara överens med Lille om Mehmet Zeki Celik. Det framgår dock inte hur stor affären blir och om Roma är överens med Zeki Celik om ett kontrakt. Mediakanalen Sky Sport rapporterar samtidigt att Roma känner sig optimistiska över att kunna värva in högerbacken.

Det som är känt sedan tidigare är att Zeki Celik kopplades tidigare ihop starkt med Tottenham Hotspurs när de tränades av Jose Mourinho. Den portugisiske tränaren tränar idag Roma.

Och ska man tro samma rapporter så nöjer sig inte Roma och Mourinho där. De uppges även vilja ha Yunus Akgün. Galatasaray-spelaren var ifjol utlånad till Adana Demirspor där han har haft en mycket bra säsong och enligt rapporterna så kan parterna komma överens om en summa på 7,5 miljoner euro. 21-årige yttern gjorde 9 mål och 17 assist på 39 tävlingsmatcher ifjol.