Så mycket vill klubben ha för Demiral

Atalanta har tidigare rapporterats vilja utnyttja sin klausul i låneavtalet för Merih Demrial som de har med Juventus.

Den senaste veckan har italiensk media däremot rapporterat att klubben ångrat sig från att utnyttja klausulen på 30 miljoner euro med den främsta anledningen till att de tvekar på om de kan hitta någon klubb som kan betala mer än deras egna prislapp på Demiral. Bergamo-klubben ville sälja den turkiske mittbacken dyrt efter den senaste säsongens prestationer för att återinvestera i truppen.

Nu skriver Calciomercato att Merihs klubb, Juventus, planerar på att sälja spelaren istället. Merih uppges inte ingå i klubbens framtidsplaner och Juve vill nu sälja för att kunna värva Kalidou Koulibaly från Napoli, enligt italienska medier.

Juventus uppges vilja ha 40 till 50 miljoner euro för sin turkiske mittback och det största intresset just nu uppges komma från den nyrika engelska klubben Newcastle United som tidigare köpts upp Saudi Arabiens statliga investeringsfond Public Investment Fund.

beIN Sports skriver med hänvisning till de italienska medierna att Newcastle sägs vilja möta kraven för Juves prislapp för att hämta in Merih Demiral.