Toppklubb uppges vara överens med Emre Mor

Det händer mycket kring Emre Mor just nu.

Som det har kunnat rapporteras under gårdagen så är det en hel del förhandlingar och klubbar som är intresserade av Emre Mor.

Bäst till ligger Fenerbahce och idag rapporterar beIN Sports att den turkiska toppklubben är överens med spelaren.

Förhandlingarna pågår nu med Emres klubb Fatih Karagümrükspor som även ska ha fått bud från Besiktas och Trabzonspor. Fener rapporterades tidigare vara överens med Karagümrükspor men då rörde det sig om ett spelarbyte mellan Emre Mor och Ozan Tufan – något som aldrig blev av. Tufan är istället nära en flytt till Hull City i Championship.

Danmarkfödde Emre Mor gjorde 5 mål och 3 assist på 26 matcher (varav 21 från start) förra säsongen i ligaspelet. Han gjorde även ett mål och en assist i turkiska cupspelet.

UPPDATERING:

Turkiska Ajansspor rapporterar att allting till och med är klart under måndagskvällen och att spelaren kommer att presenteras på tisdag. Enligt källan så ska Mor skriva på för 3 år + option på ytterligare ett år.