TV-kanalerna som sänder landslagets matcher

Snart är det dags för landslagsmatcher igen.

Det är Nations League-matcher på agendan för de europeiska landslagen och för Turkiets del är det fyra matcher som ska spelas.

Klart är att Turkiets nationella TV-bolag, TRT, kommer sända landslagets matcher. Det gäller vänskapsmatcher, Nations League, EM-kvalet samt EM 2024. Samtliga matcher kommer att livesändas på TRT och då är det framförallt på TRT 1 / HD samt TRT Spor / HD-kanalerna som gäller.

Turkiets kommande fyra matcher är i Nations League och landslaget ställs mot:

Färöarna 4 juni 20:45
Litauen 7 juni 20:45 (bortamatch)
Luxemburg 11 juni 20:45 (bortamatch)
Litauen 14 juni 20:45

I Sverige sänds Nations League av Viaplay och därigenom kan matcher även sändas på kanaler som TV6, V Football och V Premium och övriga kanaler som distribueras av Viaplay. Turkiets matcher kommer kunna följas via Viaplays streamingtjänster och inga matcher är schemalagda föra att visas på svenska TV-kanaler just nu.

Vi kommer i god mån även dela övriga TV-kanaler som sänder Turkiets matcher i närmare tid till matcherna.

LÄS OCKSÅ:

Turkiets trupp till Nations League-matcherna