Hull City fortsätter att värva från Süper Lig

Hull City fortsätter att värva från Turkiet.

Ägaren Acun Iliciali rustar upp laget med spelare från Turkiet och inför sommaren så gjorde man klart med Shota Arveladze som har en bakgrund inom turkisk fotboll som tränare Kayserispor, Kasimpasa och Trabzonspor (där han även spelat fotboll).

I veckan blev Ozan Tufan officiellt klar för klubben och det står även klart att Hull värvar Allahyar Sayyadmanesh från Fenerbahce. Dubbla värvningar från Fenerbahce med andra ord. Den 21-årige anfallaren från Iran har inte haft en lyckad sejour i Fener utan har spenderat senaste tiden på lån hos Zorya Lugansk och innan det hos Istanbulspor. Hull betalade 3 miljoner euro för Ozan Tufan och 4,5 miljoner euro för Allahyar till Fenerbahce.

I dagarna bekräftade Acun att klubben även kommer att värva Dogukan Sinik från Antalyaspor. Idag kom bekräftelsen från Antalyaspor att deras landslagsspelare har inlett förhandlingar med klubben.

Hull City är förövrigt i Istanbul där de förbereder sig för säsongen och ska bland annat möta F